Sterren voor Ethiopië

Op zondag 12 februari 2012 organiseert Sterren voor Ethiopië een aperitiefconcert in het Cultuurcentrum ’t Schaliken in Herentals. In samenwerking met de Academie voor Muziek, Woord en Dans van Herentals en met ondersteuning van het stadsbestuur wordt een gevarieerd voormiddagprogramma aangeboden: tieners maken muziek ten voordele van hun leeftijdgenoten in Ethiopië die het minder goed hebben dan zij…

Het concert start om 10.30 uur en het einde is voorzien rond 13.00 uur. Inkom: € 6,00

Tijdens het tweedelige concert geven ‘sterren’ van de Muziekcademie het beste van zichzelf. Je mag je verwachten aan een waaier van muziekstijlen (folk, klassiek, filmmuziek, pop…) gebracht door jongeren op instrumenten allerhande (accordeon, fluit, zang, gitaar, harp, viool, piano…). Een slagwerkensemble brengt swingende Afrikaanse ritmes en leerlingen van de woordafdeling zorgen voor verrassende sketches over Afrika.

Als apotheose brengt het Harmonieorkest Sint-Jozefscollege, samen met een massakoor, enkele nummers uit het repertoire van film- en wereldmuziek.

Het geheel zal visueel ondersteund worden door fragmenten uit de pakkende documentaire Little Heaven van regisseur Lieven Corthouts en fotomateriaal van beroepsfotograaf Frank Janssens, die beiden door hun werk geruime tijd in Ethiopië doorbrachten.

Tijdens de pauze en na het concert worden de aanwezigen verwend met hartige hapjes en er kan natuurlijk ook een glaasje gedronken worden in de foyer van de schouwburg.

Tickets kunnen gereserveerd worden via de ticketbalie van CC ’t Schaliken op het telefoonnummer 014/28 51 30
Adres: Schouwburg ’t Schaliken,  Grote Markt 35, 2200 Herentals

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: